How to watch Samsung Unpacked: Galaxy S24, Galaxy AI awaits

Így nézheted meg a Samsung Kicsomagolás eseményt: Galaxy S24, vár a Galaxy mesterséges intelligencia

Kíváncsi vagy, hogyan nézheted meg a Samsung Unpacked eseményt? Ha nem kaptál meghívást a nagy eseményre San Joséba, ne aggódj, otthonod kényelmében is megtekintheted.

A Samsung Unpacked, amelynek keretében bemutatásra kerülnek az új Galaxy S24 telefonok, valamint néhány új Galaxy AI funkció, január 17-én kerül megrendezésre.

Hogyan nézheted meg a Samsung Unpacked 2024-et

Ahogy már említettük, a Samsung Unpacked eseményt január 17-én 13:00 ET időpontban követheted a Samsung weboldalán vagy a Samsung YouTube csatornáján.

A kényelmed érdekében, íme néhány másik időzóna, amelyek megkímélhetnek az időátalakítástól:

  • Los Angeles, Kalifornia – 10:00 PT

  • Dallas, Texas – 12:00 CT

  • Honolulu, Hawai – 07:00 HAST

  • New York, New York – 13:00 ET

  • Halifax, Kanada – 14:00 AST

  • London, Egyesült Királyság – 18:00 BST

  • Berlin, Németország – 19:00 CEST

  • Delhi, India – 22:30 IST

  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek — 21:00 GST

Mire számíthatunk a Samsung Unpacked 2024-en

Ahogy az januári vagy februári Unpacked eseményeken szokás, ezúttal is minden valószínűség szerint a sok híresztelés és szivárogtatás alapján a Samsung Galaxy S24 telefoncsaládjának bemutatója lesz a fő esemény.

Várhatóan a megszokott frissítéseket kapjuk majd a kijelzőkben, processzorokban és kamerákban, de idén valószínűleg nem ezek lesznek a középpontban, ha hinni lehet a „Galaxy AI”-ról szóló pletykáknak.

Igen, úgy tűnik, a Samsung telepakolja ezeket a telefonokat AI funkciókkal. A kiszivárgott információk olyan dolgokra utalnak, mint például az élő fordítás és egy fotószerkesztő, úgyhogy érdemes lehet legalább ezekre a funkciókra számítani. Minden egyébre, mint mindig, az élő közvetítésig kell várni.

Készülj fel, emberek.